Frete Grátis
  • Google Plus

Microorganisms In Foods 8 - Use Of Data For Assessing Process Control And Product Acceptance (Cód: 6912173)

Springer Verlag

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 1.193,30 em até 10x de R$ 119,33 sem juros
Cartão Saraiva R$ 1.133,64 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 15x de R$ 79,55 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 10x sem juros de R$ 0,00


Microorganisms In Foods 8 - Use Of Data For Assessing Process Control And Product Acceptance

R$1.193,30

Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Microorganisms in Foods 8: Use of Data for Assessing Process Control and Product Acceptance is written by the International Commission on Microbiological Specifications for Foods with assistance from a limited number of consultants. The purpose of this book is to provide guidance on appropriate testing of food processing environments, processing lines, and finished product to enhance the safety and microbiological quality of the food supply. Microorganisms in Foods 8 consists of two parts. Part I, Principles of Using Data in Microbial Control, builds on the principles of Microorganisms in Foods 7: Microbiological Testing in Food Safety Management (2002), which illustrates how HACCP and Good Hygienic Practices (GHP) provide greater assurance of safety than microbiological testing, but also identifies circumstances where microbiological testing may play a useful role.

Part II, Specific Applications to Commodities, provides practical examples of criteria and other tests and is an updated and expanded version of Part II of Microorganisms in Foods 2: Sampling for Microbiological Analysis: Principles and Specific Applications (2nd ed. 1986). Part II also builds on the 2nd edition of Microorganisms in Foods 6: Microbial Ecology of Food Commodities (2005) by identifying appropriate tests to evaluation the effectiveness of controls.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Springer Verlag
Cód. Barras 9781441993731
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781441993731
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2011
Idioma Inglês
País de Origem Estados Unidos
Número de Páginas 400
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
Autor

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Microorganisms In Foods 8 - Use Of Data For Assessing Process Control And Product Acceptance