Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8
Frete Grátis
  • Google Plus

Milk Quality (Cód: 6325328)

Frank Harding

SPRINGER VERLAG POD

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 1.026,80 em até 10x de R$ 102,68 sem juros
Cartão Saraiva R$ 975,46 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 15x de R$ 68,45 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 10x sem juros de R$ 0,00


Milk Quality

R$1.026,80

Descrição

Milk and dairy products are a major part of the human diet in many countries. It is not surprising therefore that considerable attention is paid to obtaining the best possible quality of milk by improving the
yield, compositional quality and hygienic quality, and minimizing the level of contaminants at all stages of milk production. This book provides easily understood background knowledge of milk quality problems. It
identifies the quality parameters of significance, and explains what they are, why they are important and how they are measured. Practical help is given for the sampling and testing of milk. Most important of all, the
value of good quality milk and how it can be produced and maintained are stressed. This volume is essential reading for dairy scientists and technologists, particularly microbiologists, food processors, quality control
personnel, nutritionists and regulatory officials. It will also be an invaluable source of reference for practitioners and researchers in dairy farming and veterinary science.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca SPRINGER VERLAG POD
Cód. Barras 9780834213456
Altura 23.40 cm
I.S.B.N. 9780834213456
Profundidade 1.27 cm
Referência 9780834213456
Ano da edição 1995
Idioma Inglês
Número de Páginas 184
Peso 0.44 Kg
Largura 15.60 cm
AutorFrank Harding

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Milk Quality