Frete Grátis
  • Google Plus

Modern Art Desserts - Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of Art (Cód: 4914704)

Freeman, Caitlin

Ten Speed Press

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 92,50 R$ 74,00 (-20%) em até 2x de R$ 37,00 sem juros
Cartão Saraiva R$ 70,30 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 3x de R$ 24,67 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Taking cues from works by Andy Warhol, Frida Kahlo, and Matisse, pastry chef Caitlin Freeman, of Miette bakery and Blue Bottle Coffee fame, creates a collection of uniquely delicious dessert recipes (with step-by-step assembly guides) that give readers all they need to make their own edible masterpieces. From a fudge pop based on an Ellsworth Kelly sculpture to a pristinely segmented cake fashioned after Mondrian’s well-known composition, this collection of uniquely delicious recipes for cookies, parfait, gelées, ice pops, ice cream, cakes, and inventive drinks has everything you need to astound friends, family, and guests with your own edible masterpieces. Taking cues from modern art’s most revered artists, these twenty-seven showstopping desserts exhibit the charm and sophistication of works by Andy Warhol, Cindy Sherman, Henri Matisse, Jeff Koons, Roy Lichtenstein, Richard Avedon, Wayne Thiebaud, and more. Featuring an image of the original artwork alongside a museum curator’s perspective on the original piece and detailed, easy-to-follow directions (with step-by-step assembly guides adapted for home bakers), Modern Art Desserts will inspire a kitchen gallery of stunning treats.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Ten Speed Press
Cód. Barras 9781607743903
Altura 23.00 cm
I.S.B.N. 9781607743903
Profundidade 2.50 cm
Acabamento Capa dura
Idioma Inglês
Número de Páginas 208
Peso 0.44 Kg
Largura 18.90 cm
AutorFreeman, Caitlin

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Modern Art Desserts - Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen Treats Based on Iconic Works of Art

Modern Art Desserts - Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen T... (Cód: 4914704) Modern Art Desserts - Recipes for Cakes, Cookies, ... (Cód: 4914704)
R$ 74,00
Modern Art Desserts - Recipes for Cakes, Cookies, Confections, and Frozen T... (Cód: 4914704) Modern Art Desserts - Recipes for Cakes, Cookies, ... (Cód: 4914704)
R$ 74,00