Frete Grátis
  • Google Plus

Modern Buffet Presentation (Cód: 9396674)

; The Culinary Institute of America (CIA); Clyne, Carol Murphy; Clyne, Vincent; Tonelli, Francesco

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 391,70 em até 10x de R$ 39,17 sem juros
Cartão Saraiva R$ 372,12 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 32,64 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

How to build extraordinary, memorable, and profitable buffets, from acclaimed experts The ability to plan and execute a successful buffet is an essential skill for foodservice professionals in the rapidly growing realm of catering and special events--whether executed by an independent business or as ancillary services offered by restaurants, hotels, clubs, colleges, and hospitals. Modern Buffet Presentation successfully incorporates the art of buffet and banquet entertaining with tantalizing, current recipes; guidance on plating, garnishing, and arranging; and design concepts and visual appeal. Practical concerns for the professional are thoroughly addressed--from setting price points, selecting proper equipment, and training staff to marketing, communicating with clients, and practicing proper sanitation. Guides to menu planning, including action stations (omelets made to order) and creation stations (sushi bars), help professionals navigate the many possibilities in serving large numbers creatively and effectively. Nearly 200 recipes provide inspiration for buffet foods that delight customers while contributing to the bottom line, and more than 100 color photographs illustrate winning dishes, successful buffet setups, and platter arrangements, as well as provocative centerpieces and displays. Written by a husband and wife team with more than 50 years combined experience in the catering and restaurant business Combines the business of running a catering operation with recipes and menus to provide inspiration Features tantalizing photos by Francesco Tonelli

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9780470587843
Altura 27.94 cm
I.S.B.N. 9780470587843
Profundidade 2.62 cm
Referência 022035412
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2014
Idioma Inglês
Peso 1.45 Kg
Largura 22.43 cm
Autor; The Culinary Institute of America (CIA); Clyne, Carol Murphy; Clyne, Vincent; Tonelli, Francesco

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Modern Buffet Presentation

Modern Buffet Presentation (Cód: 9396674) Modern Buffet Presentation (Cód: 9396674)
R$ 391,70
Modern Buffet Presentation (Cód: 9396674) Modern Buffet Presentation (Cód: 9396674)
R$ 391,70