Frete Grátis
  • Google Plus

Molecular Wine Microbiology (Cód: 3050712)

"munoz,Rosario; Gonzalez Garcia, Ramon; Carr

Academic Press

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 542,30 em até 10x de R$ 54,23 sem juros
Cartão Saraiva R$ 515,19 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 45,19 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Molecular Wine Microbiology features rigorous scientific content written at a level comprehensible for wine professionals as well as advanced students. It includes information on production and spoilage issues, the microbial groups relevant for wine production and microbial wine safety. Microbiology has long been recognized as a key tool in studying wine production, however only recently have wine microbiology studies been addressed at a molecular level, increasing the understanding of how microbiology impacts not only the flavor quality of the wine, but also its safety. Understanding, at a molecular level, how a starter culture can impact ethanol, glycerol, volatile phenols, mannoproteins, biogenic amines or ochratoxin A of a wine are just some of the core points that must be considered in order to achieve maximium consumer acceptability while addressing safety concerns during processing and storage. While other books offer insights into the technological aspects of enology, this book is written by expert microbiologists, who explore the positive and negative impacts of gene function in the production of wine, from a microbiological point of view.Winner of the 2012 Jury Award in Enology from the International Organisation of Vine and WinePresents the most current methods of studying the microbiology of wineIncludes latest identification and typing methods, reducing identification time from days and weeks to minutes and hoursProvides important knowledge about the impact of microbiological factors at the molecular level for reduction of wine spoilage and increased wine quality and safety

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Academic Press
Cód. Barras 9780123750211
Altura 0.00 cm
I.S.B.N. 9780123750211
Profundidade 0.00 cm
Acabamento Capa dura
Número da edição 1
Ano da edição 4/4/2011
Idioma Inglês
Número de Páginas 416
Peso 0.44 Kg
Largura 0.00 cm
Autor"munoz,Rosario; Gonzalez Garcia, Ramon; Carr

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Molecular Wine Microbiology

Molecular Wine Microbiology (Cód: 3050712) Molecular Wine Microbiology (Cód: 3050712)
R$ 542,30
Molecular Wine Microbiology (Cód: 3050712) Molecular Wine Microbiology (Cód: 3050712)
R$ 542,30