Frete Grátis
  • Google Plus

On Beer And Food - The Gourmet's Guide To Recipes And Pairings (Cód: 9270110)

Horne ,Thomas

Die Gestalten Verlag

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 136,50 em até 4x de R$ 34,13 sem juros
Cartão Saraiva R$ 129,68 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 6x de R$ 22,75 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Good beer is a taste-intensive and surprisingly versatile accompaniment to good food often better suited than wine. This book presents recipes and fundamentals that explore the pairing of food and beer. Until recently, beer had been grossly underestimated as an accompaniment to sophisticated cuisine. But the booming craft beer movement is now sparking a fundamental shift. Diversity in aroma and nuance in flavor make these new beers a wonderful complement to food at times even better and more original than wine. On Beer and Food shows what an extensive, vibrant, and interesting role beer can play in the dining experience.

Aside from an introduction into the culture and flavors of craft beer, this book presents recipes from innovative chefs to create deliciously adventurous food and beer pairings. These include a crab salad to be to be served with a Weissbier and slow-roasted pork shoulder with honey-glazed root vegetables to be served with a Brown Ale. Desserts too can be coupled with the right beer for a unique taste experience, as with a carrot cake served with an India Pale Ale. But beer is not only for drinking. Used as an ingredient, it can provide dishes with the perfect seasoning. It can work as a harmonious complement to a dish or provide it with a surprising contrast, remaining distinct while not overshadowing any flavors. On Beer and Food opens a world of possibilities. As an extension to our recent release Barley & Hops, it is a book for all who enjoy good food and drink, like to cook, and are enthusiastic about new taste experiences.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Die Gestalten Verlag
Cód. Barras 9783899555646
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9783899555646
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2015
Idioma Inglês
País de Origem Alemanha
Número de Páginas 176
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorHorne ,Thomas

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: On Beer And Food - The Gourmet's Guide To Recipes And Pairings

On Beer And Food - The Gourmet's Guide To Recipes And Pairings (Cód: 9270110) On Beer And Food - The Gourmet's Guide To Recipes ... (Cód: 9270110)
R$ 136,50
On Beer And Food - The Gourmet's Guide To Recipes And Pairings (Cód: 9270110) On Beer And Food - The Gourmet's Guide To Recipes ... (Cód: 9270110)
R$ 136,50