Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

One Sweet Cookie (Cód: 3543795)

Zabar,Tracey

Rizzoli

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 129,10

em até 4x de R$ 32,28 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 122,65 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 4x sem juros de


One Sweet Cookie

R$129,10

Descrição

A delectable collection of cookie recipes from New York’s best chefs, pastry chefs, and bakers. Cookies are the perfect end to a wonderful meal. One-bite meringues and macaroons melt in your mouth, while linzers and tuiles are the ultimate fanciful confections. Tracey Zabar has selected distinctly original cookie recipes from seventy-five of the very best culinary talents in Manhattan. Some are the chefs’ personal recipes, while others are the signature creations of top restaurants-Le Cirque, Eleven Madison Park, Gramercy Tavern, Artisanal, City Bakery, Felidia, Daniel, and Blue Hill at Stone Barns are included in this scrumptious mix. This irresistible array of more than ninety confectionary recipes for the home baker includes butterscotch and oatmeal cowboy cookies from Chef Mario Batali and his son Benno; a chocolate chip cookie invented by Chef Todd English of Olives that combines his children’s favorite chocolate flavors with walnuts; Chef Jason Weiner of Almond’s rugelach; and Eli Zabar’s tempting buttery sugar cookies. There are also international cookies-Jammy Dodgers from England, wedding cookies from Puerto Rico, Kipferl from Austria, and Lamingtons from Australia. And chefs Francois Payard, Andre Soltner, and Daniel Boulud have added artful creations to the plate. This beautifully photographed book will not only appeal to discriminating dessert lovers but also to fans of New York City’s culinary scene, the cookie-swap aficionado, and the bake-sale maven.

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Rizzoli
I.S.B.N. 9780847836666
Referência .
Altura 21.00 cm
Largura 14.00 cm
Profundidade 1.00 cm
Número de Páginas 192
Idioma Inglês
Acabamento Capa dura
Cód. Barras 9780847836666
Ano da edição 2011
AutorZabar,Tracey