Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Pizza (Cód: 2535847)

Ridgaway,Dwayne

APPLE PRESS

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 43,30

em até 1x de R$ 43,30 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 41,14 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 1x sem juros de


Pizza

R$43,30

Descrição

If you think pizza is a dish with only sausage, pepperoni and cheese, think again. Somewhere along the way, pizza has grown up. Now you can choose to bake your pizza or cook it on a grill. In Pizza, pizza as we've known it is reborn. Readers will learn the essence of the pizza recipes and how fresh ingredients combined in traditional and unique ways can be built to achieve appetising and visually appealing dishes. Recipes range from classic (Spinach and Arugula Grilled Pizza and Grilled Pizza Margherita) to contemporary (Buffalo Chicken Stuffed Skillet Pizza) to breakfast (Brunch Pizza with Scrambled Eggs and Prosciutto) to salad (Chicken Caesar Salad on Grilled Crust) to dessert pizzas (Mixed Berry Grilled Pizza). This volume includes variations of the classic Italian recipe, vegetarian options and recipes that reflect ethic diversity. Pizza takes the pizza way beyond Italy's borders. You can use this book as a specific guide to achieve a meal or as a guideline for your own creations. Readers will learn how sauces, cheese, toppings and doughs are interchangeable. There's also an explanation of traditional and not-so-traditional ingredients.

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Não
Marca APPLE PRESS
I.S.B.N. 1845430239
Altura 21.00 cm
Largura 14.00 cm
Profundidade 1.00 cm
Número de Páginas 128
Idioma Inglês
Acabamento Capa dura
Cód. Barras 9781845430238
Número da edição 1
AutorRidgaway,Dwayne