Frete Grátis
  • Google Plus

Professional Cake Decorating 2nd Edition (Cód: 9235206)

Garrett,Toba

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 363,70 em até 10x de R$ 36,37 sem juros
Cartão Saraiva R$ 345,52 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 30,31 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

The comprehensive guide to amazing cake decoration—now fully updated

Professional Cake Decorating is a must-have resource for professional and aspiring cake artists, baking and pastry students, and cake decorating hobbyists, drawing on years of experience from master cake designer and IACP Award nominee Toba Garrett. This Second Edition has been completely revamped with gorgeous new photography and a fresh new design. The New Skills have been re-organized into a user-friendly, step-by-step format, and line art and photos throughout the book provide a visual reference for each new technique. The book begins with an introductory chapter on all the fundamentals of the cake designer's art, from covering a cake board to assembling and icing a layered cake to stacking cake tiers with pillars or columns. Subsequent chapters cover decorating techniques including Basic, Intermediate, and Advanced Piping Skills, The Art of Writing and Painting, Royal Icing Design Skills, Hand Modeling Skills, Pastillage Construction, Gumpaste Flowers, and much more. A chapter on Miniature Cakes and Decorated Cookies includes techniques for making petit fours and other small treats, while the Cake and Confectionery Gallery provides inspiration for decorators with nearly 20 full-page photos of breathtaking cakes and information on the techniques needed to complete each one. Garrett also includes recipes for cakes, fillings, icings, cookies, and more, as well as an appendix of templates to help decorators replicate the designs shown in the book.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9780470380093
Altura 28.65 cm
I.S.B.N. 9780470380093
Profundidade 3.12 cm
Referência 016423552
Acabamento Capa dura
Número da edição 2
Ano da edição 2012
MÊS JANEIRO
Idioma Inglês
Número de Páginas 416
Peso 1.79 Kg
Largura 22.71 cm
AutorGarrett,Toba

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Professional Cake Decorating 2nd Edition

Professional Cake Decorating 2nd Edition (Cód: 9235206) Professional Cake Decorating 2nd Edition (Cód: 9235206)
R$ 363,70
Professional Cake Decorating 2nd Edition (Cód: 9235206) Professional Cake Decorating 2nd Edition (Cód: 9235206)
R$ 363,70