Frete Grátis
  • Google Plus

Professional Cooking 7Th Edition (Cód: 4894508)

John Wiley & Sons

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 699,20 em até 10x de R$ 69,92 sem juros
Cartão Saraiva R$ 664,24 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 58,27 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

This is the best-selling undergraduate food preparation textbook in the marketplace. It has a long standing reputation for being comprehensive, yet easy for students to understand and follow. Wayne Gisslen's reputation for being able to simply, yet comprehensively, communicate information to beginning chefs is unsurpassed. Professional Cooking, Seventh Edition includes videos that will help further illustrate the correct techniques in the kitchen. On top of that there are over 100 new recipes, some with particular emphasis on international cooking. Enhanced visual program includes over 220 new color photos, including plated dishes, procedures, and products. Approximately 100 new recipes have been added, for a total of 650 recipes plus another 600 variations. More focus on international recipes and variations. Enhanced topical coverage on such things as: food science, molecular gastronomy, international recipes, and culinary maths. Chapter 10, Understanding Meats, now includes all information on meat fabrication in one convenient place. Up-to-date nutrition guidelines. Thoroughly revised and enhanced CulinarE-Companion Recipe Management software contains all recipes from the book - and 90 bonus recipes. The software is available through download with the registration code in the back of the book.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9780470197523
Altura 22.80 cm
I.S.B.N. 9780470197523
Profundidade 4.90 cm
Acabamento Capa dura
Número da edição 7
Ano da edição 2010
Idioma Inglês
Número de Páginas 1120
Peso 2.76 Kg
Largura 13.50 cm

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Professional Cooking 7Th Edition