Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Risotto And Classic Rice Cooking (Cód: 1984769)

Ingram,Christine

Lorenz Books

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 90,90

em até 3x de R$ 30,30 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 86,36 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 3x sem juros de


Risotto And Classic Rice Cooking

R$90,90

Descrição

No grain is as versatile or revered as rice, which forms the staple diet for billions of people on all the world's continents. Every major cuisine uses rice - it's texture, mild flavour and wholesome properties have been recognized as the ideal basis for creating an enormous range of dishes the world over.
Divided by region, the book features chapters on India; Asia; Greece, Turkey and the Middle East; Spain and Portugal; Italy; France; Cajun, Creole and Latin America; Africa and the Carribean; Great Britain, and North America.
This book explores the traditional, favourite and most popular dishes from the four corners of the globe. All the classics are here - Chicken Biryani, Mushroom Pilau, Sushi, Chinese Jewelled Rice, Celebration Paella, Scallop Risotto, Proven?al Rice, Louisiana Rice, Carribean Chicken with Pigeon Pea Rice, and Wild Rice Pilaf.
Illustrated with 300 stunning photographs, all showcased in a bright, fresh, contemporary design, this book will inspire and delight. There are clear and concise step by step instructions for each recipe, and cook's tips throughout to guarantee successful results.
The book contains a visual A-Z guide to rice types and their individual properties, and the dishes they are best suited to make. There is advice on the equipment you will need and on all the classic rice cooking methods. All in all, with images, text from a leading author, directories, background information and the sensational recipe collection, this is the only book on rice you will ever need.

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Lorenz Books
I.S.B.N. 9780754818083
Referência 0007261820
Altura 0.00 cm
Largura 0.00 cm
Profundidade 0.00 cm
Número de Páginas 224
Idioma Inglês
Cód. Barras 9780754818083
Ano da edição 2008/02/15
AutorIngram,Christine