Frete Grátis
  • Google Plus

Salt Sugar Fat - How The Food Giants Hooked Us (Cód: 4630679)

Moss, Michael

Random House Usa

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 103,60 em até 3x de R$ 34,53 sem juros
Cartão Saraiva R$ 98,42 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 5x de R$ 20,72 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Every year, the average American eats thirty-three pounds of cheese (triple what we ate in 1970) and seventy pounds of sugar (about twenty-two teaspoons a day). We ingest 8,500 milligrams of salt a day, double the recommended amount, and almost none of that comes from the shakers on our table. It comes from processed food. It’s no wonder, then, that one in three adults, and one in five kids, is clinically obese. It’s no wonder that twenty-six million Americans have diabetes, the processed food industry in the U.S. accounts for $1 trillion a year in sales, and the total economic cost of this health crisis is approaching $300 billion a year. In Salt Sugar Fat, Pulitzer Prize–winning investigative reporter Michael Moss shows how we got here. Featuring examples from some of the most recognizable (and profitable) companies and brands of the last half century—including Kraft, Coca-Cola, Lunchables, Kellogg, Nestlé, Oreos, Cargill, Capri Sun, and many more—Moss’s explosive, empowering narrative is grounded in meticulous, often eye-opening research. Moss takes us inside the labs where food scientists use cutting-edge technology to calculate the “bliss point” of sugary beverages or enhance the “mouthfeel” of fat by manipulating its chemical structure. He unearths marketing campaigns designed—in a technique adapted from tobacco companies—to redirect concerns about the health risks of their products: Dial back on one ingredient, pump up the other two, and tout the new line as “fat-free” or “low-salt.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Random House Usa
Cód. Barras 9781400069804
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781400069804
Profundidade 1.00 cm
Acabamento Capa dura
Idioma Inglês
Número de Páginas 480
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorMoss, Michael

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Salt Sugar Fat - How The Food Giants Hooked Us

Salt Sugar Fat - How The Food Giants Hooked Us (Cód: 4630679) Salt Sugar Fat - How The Food Giants Hooked Us (Cód: 4630679)
R$ 103,60
Salt Sugar Fat - How The Food Giants Hooked Us (Cód: 4630679) Salt Sugar Fat - How The Food Giants Hooked Us (Cód: 4630679)
R$ 103,60