Frete Grátis
  • Google Plus

Southern Italian Table (Cód: 2862426)

Schwartz,Arthur

Clarkson Potter Publishers

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 120,30 em até 4x de R$ 30,08 sem juros
Cartão Saraiva R$ 114,29 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 6x de R$ 20,05 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Southern Italian food—from bruschetta and tomato sauce to spaghetti and meatballs—is the most talked about and home cooked food in America. And the area's sleepy hill towns and rocky coastlines have become 'it' destinations for in-the-know foodies and travelers from all over the world.
For more than a decade, award-winning cookbook author Arthur Schwartz delved deep into each region of Southern Italy, inviting himself into rustic home kitchens, making friends, and dining at the best local restaurants. Now, in The Southern Italian Table, he presents 130 recipes that celebrate local ingredients and simple flavor combinations behind authentic Southern Italian cuisine.
Follow Schwartz along country roads and city side streets to discover Neapolitan Pizza, Baked Tomato Sauce, and Walnut Pie from Campania, where tomatoes grow better than anywhere else in the world and walnuts ripen sweet and plump in the winter. From the mountainous region of Molise comes hearty Lamb Stew, and from the dry climate and wheat fields of Puglia hail dishes such as Orecchiette with Broccoli Rabe and Charcoal-Roasted Artichokes. Calabria's diverse landscape inspires Pasta Disks with Shrimp, Fennel Seed, and Arugula and Lamb Chops with Black Olives. Risotto with Sausage and Smoked Cheese showcases Basilicata's famous pork sausages and scamorza cheese, and Sicily's Salt-Seared Swordfish with Garlic and Mint, Ground Pork Ragù with Chocolate, and classic Apple Cake exemplify the island's variety of culinary influences.
The Southern Italian Table is organized from antipasti (appetizers) to dolci (sweets), and written for the American home cook.With beautiful full-color photography, easy-to-find ingredients, and headnotes and sidebars that put the recipes in historical and cultural context, Arthur Schwartz's new cookbook will become a dog-eared favorite and a friendly guide to la vita italiana.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Clarkson Potter Publishers
Cód. Barras 9780307381347
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9780307381347
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Ano da edição 2009
Idioma Inglês
Número de Páginas 256
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorSchwartz,Arthur

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Southern Italian Table

Southern Italian Table (Cód: 2862426) Southern Italian Table (Cód: 2862426)
R$ 120,30
Southern Italian Table (Cód: 2862426) Southern Italian Table (Cód: 2862426)
R$ 120,30