Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 42 Artboard 21 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 42 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 23 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 6 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 43 Artboard 44 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 46 Artboard 8

Sri Owen's Indonesian Food (Cód: 2623314)

Owen,Sri

Pavilion

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

De: R$ 133,70

Por: R$ 120,33

em 1x no cartão de crédito
Crédito: R$ 133,70 em até 4x de R$ 33,43 sem juros
Boleto: R$ 120,33 (-10%)
Cartão Saraiva: 1x de R$ 120,33 (-10%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 4x sem juros de


Sri Owen's Indonesian Food

R$133,70

Descrição

'Indonesian Food' is the most comprehensive account of this ancient, exotic and varied cuisine ever published. Sri Owen, the world's leading authority, provides over 100 mouthwatering recipes, from staples and basics to food for festivals and special occasions. All recipes have fascinating introductions which place them in their regional and cultural settings and are easy to follow. The book is split into two parts - in part one a series of introductory chapters examine the role of food in Sri's life, in Indonesian culture and society, with recipes to accompany. Part two explains the essential ingredients and techniques of Indonesian cookery, with notes on availability and substitutions and discussions of modern developments, again with the relevant recipes and variations to accompany each technique. Painstakingly researched, and complemented by the superb photography of Gus Filgate, this book captures all aspects of this diverse culinary culture. Sri's 'Indonesian food' has just won best Asian cookbook in the UK at the Gourmand Food Awards.

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Pavilion
I.S.B.N. 9781862056787
Referência .
Altura 21.00 cm
Largura 14.00 cm
Profundidade 1.00 cm
Número de Páginas 288
Idioma Inglês
Acabamento Capa dura
Cód. Barras 9781862056787
Ano da edição 2010
AutorOwen,Sri