Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8
e-book

Striped Bass and Other Morone Culture (Cód: 3027952)

ELSEVIER S&T

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 888,86

em até 10x de R$ 88,89 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 10x sem juros de


Striped Bass and Other Morone Culture

R$888,86

Descrição

This book is an up-to-date discussion of the culture of striped bass and otherMorone spp. The subject matter is broken down into functional components of the spawning, husbandry, and economics of the industry, and is written by some of the leading scientists in each of the respective areas of discussion. The chapters on reproduction, nutrition, environmental requirements, transportation, economics and fish processing are not found anywhere else in the striped bass literature. The chapter on water quality takes a very non-traditional approach to considering the impact water quality has on the production success of Morone and offers some very thought-provoking ideas on water management.Primarily written as a reference work, this book is intended to complement existing technique manuals.

Características

Peso 0.00 Kg
Produto sob encomenda Não
Marca ELSEVIER S&T
Idioma 337
Acabamento e-book
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Epub
Gratuito Não
Proteção Drm Sim
Tamanho do Arquivo 10408
Início da Venda 23/05/1997
Código do Formato Epub
Cód. Barras 9780080541884
Ano da edição 51997
Ano da Publicação 1997