Frete Grátis
  • Google Plus

Techniques Of Healthy Cooking 4Th Edition (Cód: 9235009)

; The Culinary Institute of America

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 419,70 em até 10x de R$ 41,97 sem juros
Cartão Saraiva R$ 398,72 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 12x de R$ 34,98 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

The authoritative guide to healthy cooking in the modern professional kitchen
In today's health–conscious culinary environment, diners expect much more than just delicious food. They expect nutritious, well–balanced meals made with wholesome ingredients. Chefs in every sector of the food industry, whether at fine dining establishments or cafeteria kitchens, should be prepared to address those concerns with a variety of healthier dining options.
This updated new edition of Techniques of Healthy Cooking includes the latest dietary guidelines and healthy cooking techniques. It also covers a wide range of health– and environment–related topics of concern to today's diners, such as organic ingredients, local sourcing, farm–to–fork initiatives, and much more. All recipes here have been revised to include more whole ingredients, sustainable foods, and a wide range of substitution options.
This new edition features nearly 500 recipes for virtually any meal or occasion, including 150 all–new recipes for this edition
More than 150 full–color photographs of ingredients, techniques, and plated dishes are included in this new edition
The Culinary Institute of America explores the latest on topics such as locally sourced food, farm–to–fork initiatives, and food safety
Learn how to create dishes for vegan, vegetarian, gluten–free, and lactose–free diners
With the latest information and a huge variety of recipes, Techniques of Healthy Cooking is the perfect source for exciting, flavorful, and healthful food.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
Cód. Barras 9780470635438
Altura 27.81 cm
I.S.B.N. 9780470635438
Profundidade 3.51 cm
Referência 021477416
Acabamento Capa dura
Número da edição 4
Ano da edição 2013
MÊS FEVEREIRO
Idioma Inglês
Número de Páginas 576
Peso 2.06 Kg
Largura 22.20 cm
Autor; The Culinary Institute of America

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Techniques Of Healthy Cooking 4Th Edition

Techniques Of Healthy Cooking 4Th Edition (Cód: 9235009) Techniques Of Healthy Cooking 4Th Edition (Cód: 9235009)
R$ 419,70
Techniques Of Healthy Cooking 4Th Edition (Cód: 9235009) Techniques Of Healthy Cooking 4Th Edition (Cód: 9235009)
R$ 419,70