Frete Grátis
  • Google Plus

The Book of Chocolate (Cód: 173328)

Vários

Rizzoli New York

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 93,00 R$ 83,70 (-10%) em até 2x de R$ 41,85 sem juros
Cartão Saraiva R$ 79,52 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 4x de R$ 20,93 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

Based on the original Flammarion title, The Book of Chocolate, this lavishly illustrated book, now edited and brought up to date, takes readers on a journey through the history and production of the world's most seductive confection: chocolate. Learn how the cocoa bean, first enjoyed by the Aztecs, has traveled around the globe to produce endless variations of chocolate. Through the eyes of food critics, chefs, journalists, and historians, this book explores the rich history of chocolate, along with a modern-day investigation of its many flavors and forms. A list of tantalizing recipes and a guide to the finest purveyors of chocolate worldwide make this volume indispensable to chocolate lovers everywhere.
If the list of recipes is not enough to bring out the chocoholic in you, just look at the delicious illustrations, specially commissioned photographs, rare vintage posters, and fine paintings all in honor of this favorite confection.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Rizzoli New York
Cód. Barras 9782080304797
Altura 32.00 cm
I.S.B.N. 9782080304797
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2005
Idioma Inglês
País de Origem França
Número de Páginas 200
Peso 1.53 Kg
Largura 25.00 cm
AutorVários

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The Book of Chocolate