Frete Grátis
  • Google Plus

The Cheese Companion (Cód: 168396)

Ridgway,Judy; Weinzweig,Ari (frw)

Running Press

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 73,40 R$ 36,70 (-50%)
Cartão Saraiva R$ 34,87 (-5%) em até 1x no cartão

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 1x sem juros de R$ 0,00


The Cheese Companion

R$36,70

Descrição

From Appenzeller to Wensleydale, from Gruyere to Parmigiano-Reggiano, the world of cheese is one to he discovered and savored by everyone who loves to eat. This accessible new paperback version of the original, comprehensive guide to selecting and enjoying the world's most popular cheeses is designed for easy reference, with an alphabetical directory of 106 varieties. Profiled by name, origin, characteristics, variations, and serving selections, each entry also indicates the type of milk used in production, the cheese's pungency, fat content, and compatibility with specific wines. A short section traces the history of cheese and how it is made.This item is Returnable.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Running Press
Cód. Barras 9780762419562
Altura 9.25 cm
I.S.B.N. 0762419563
Profundidade 0.50 cm
Referência 0004433883
Acabamento Brochura
Detalhe 2
Ano da edição 2004/10/30
Idioma Inglês
Número de Páginas 160
Peso 0.86 Kg
Largura 6.25 cm
AutorRidgway,Judy; Weinzweig,Ari (frw)

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The Cheese Companion