Frete Grátis
  • Google Plus

The Food And Cooking Of Brazil (Cód: 4057029)

Farah,Fernando

AQUAMARINE

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 80,20 R$ 72,10 (-10%) em até 2x de R$ 36,05 sem juros
Cartão Saraiva R$ 68,50 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 3x de R$ 24,03 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

This title covers: traditions; ingredients; tastes; techniques; and, 65 classic recipes. Discover the explosion of colour and taste that is Brazil's traditional food and cooking. It offers a fascinating introduction to the ethnic, geographical and historical diversity of Brazilian food, with recipes designed to fuel endless sun-drenched days on the beach, and carnivals that last through the night. It features a wide variety of dishes from irresistible snacks like Pastel de Feira (little filled pastries) or Aipim Frito (chunky cassava chips), hearty family meals such as Moqueca Bahiana (fish stew with coconut milk), and Arroz de Carreteiro, a delicious rice and spiced beef dish. Learn how to create Brazilian classics such as Feijoada, Vatapa and Farofa, and conjour up delectable desserts such as Torta de Bananana (banana meringue pie) and Mugunza (homity corn porridge). This title includes more than 400 stunning photographs, with complete nutritional information given for every recipe. Brazil's history is in every bite of its food, from the corn porridge and cassava of the native Indians through the influences of the Portuguese colonists, to imported ingredients like coconut milk, palm oil and peppers that arrived in the country with the African slave trade. The modern Brazilian kitchen still contains all these influences, with family meals and restaurant favourites that have been cooked for generations. This book reflects Brazil's love of parties, family and friends, fusing ancient traditions with modern innovation, and a talent for making the most of natural bounty.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca AQUAMARINE
Cód. Barras 9781903141939
Altura 28.90 cm
I.S.B.N. 9781903141939
Profundidade 1.60 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2011
Idioma Inglês
Número de Páginas 128
Peso 0.44 Kg
Largura 24.20 cm
AutorFarah,Fernando

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The Food And Cooking Of Brazil

The Food And Cooking Of Brazil (Cód: 4057029) The Food And Cooking Of Brazil (Cód: 4057029)
R$ 72,10
The Food And Cooking Of Brazil (Cód: 4057029) The Food And Cooking Of Brazil (Cód: 4057029)
R$ 72,10