Frete Grátis
  • Google Plus

The Golden Book Of Chocolate (Cód: 3547004)

Bardi,Carla; Claire Pietersen

APPLE PRESS

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 96,20 R$ 77,00 (-20%) em até 2x de R$ 38,50 sem juros
Cartão Saraiva R$ 73,15 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 3x de R$ 25,67 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

Luxurious and deliciously decadent! With more than 300 luscious recipes – for cookies, bars, brownies, muffins, cupcakes, pastries, desserts, puddings, ice cream, cakes, candy, drinks and savoury dishes – this is the only chocolate cookbook you will ever need. Read the opening chapter for an entertaining introduction to the exotic story of chocolate, from its origins in ancient Mexico to the present day. This beautifully illustrated and easy-to-follow guide to creating scrumptious chocolate treats will delight every time and for every type of social occasion. Carla Bardi is the author numerous books on cooking including Italian Ice Cream (Apple Press, 2007). She has travelled extensively throughout Africa and many parts of Europe, and now runs a small vineyard and summertime restaurant on the shores of Lake Bolsena in central Italy. Claire Pietersen trained at Westeminster College, London, as a chef and has 16 years experience in pastry cooking across the world. She has settled down in Sydney, Australia.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca APPLE PRESS
Cód. Barras 9781845432676
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781845432676
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2008
Idioma Inglês
Número de Páginas 704
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorBardi,Carla; Claire Pietersen

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The Golden Book Of Chocolate