Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 42 Artboard 21 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 42 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 23 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 6 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 43 Artboard 44 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 46 Artboard 8

The Hadassah Jewish Holiday Cookbook (Cód: 3090513)

Roden, Claudia

Rizzoli New York

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

De: R$ 139,20

Por: R$ 125,28

em 1x no cartão de crédito
Crédito: R$ 139,20 em até 4x de R$ 34,80 sem juros
Boleto: R$ 125,28 (-10%)
Cartão Saraiva: 1x de R$ 125,28 (-10%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 4x sem juros de


The Hadassah Jewish Holiday Cookbook

R$139,20

Descrição

Whether it's a holiday, or Shabbat dinner, 'What's on the menu?' is on everybody's mind. Ranging from the classic Ashkenazic Chicken Fricassee to the definitive Sephardic Chicken Marrakesh, The Hadassah Jewish Holiday Cookbook includes the best of the best traditional recipes from the celebrated cooks of Hadassah, the Jewish women's volunteer organization. In a culinary celebration of tradition, history, dedication, and faith, the more than 250 holiday recipes from great cooks in America and Israel present traditional favorites as well as modern twists on classic dishes. Readers will find nostalgic must-haves--from chicken soup to borscht and kreplach to kishka--along with favorite dishes updated for modern palates. This feast for the eyes and tastebuds is accompanied by the splendid writing of award-winning Jewish authors who offer their historical insights, sage advice, personal reminiscences, and engaging commentaries. Contributor include Susan R. Friedland, Edda Servi Machlin, Joan Nathan, Steven Raichlen, Claudia Roden, and Rabbi Robert Sternberg. History, passion, and tradition--and love--are the essential ingredients to what may become the definitive guide to Jewish holiday cooking.

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Rizzoli New York
I.S.B.N. 9780789399915
Referência .
Altura 21.00 cm
Largura 14.00 cm
Profundidade 1.00 cm
Idioma Inglês
Acabamento Capa dura
Cód. Barras 9780789399915
Ano da edição 2010
País de Origem Estados Unidos
AutorRoden, Claudia