Frete Grátis
  • Google Plus

The Herb And Flower Cookbook - Plant, Grow And Eat (Cód: 9346696)

Mccormac,Pip

Quadrille Publishers

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 72,70 R$ 58,10 (-20%)
Cartão Saraiva R$ 55,20 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 2x de R$ 29,05 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 1x sem juros de R$ 0,00


The Herb And Flower Cookbook - Plant, Grow And Eat

R$58,10

Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

The Herb and Flower Cookbook is a cookery book with a difference. Here, you can take your cooking to the next level by cultivating aromatic plants to use when creating unusual and seasonal recipes that are fresh and full of flavour. With over 60 mouth-watering recipes, there is something to suit every occasion, whether a dinner party, family gathering or even just a quick meal for after work. The book is split into 6 chapters and contains such dishes as Pea, purslane and pansy salad, Cheesy ham and chive 'shepherd's pie', Raspberry, rose and mint tiramisu, and Geranium sunset. This ingenious book also contains a simple yet practical growing guide which features over 30 herbs and edible flowers, with instructions specific to each on when, where and how to plant, when to pick and what to plant it with. A flavour thesaurus suggests the foods it works with, the taste and how it should be eaten. And although each of the 60 recipes heroes a particular herb or flower, be it sweet or savoury, alternatives are given in case there is a need for an appropriate substitute. The beauty of this book is that these edible plants can be grown in even the tiniest of spaces and are a way to improve your gardening ability, enhance your culinary skills and ensure you impress your friends and family with every meal.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Quadrille Publishers
Cód. Barras 9781849494168
Altura 23.20 cm
I.S.B.N. 9781849494168
Profundidade 2.00 cm
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2014
Idioma Inglês
Número de Páginas 160
Peso 0.50 Kg
Largura 17.80 cm
AutorMccormac,Pip

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The Herb And Flower Cookbook - Plant, Grow And Eat