Frete Grátis
  • Google Plus

The New Complete International Jewish Cookbook (Cód: 4837419)

Rose, Evelyn

Pavilion

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 168,50 em até 5x de R$ 33,70 sem juros
Cartão Saraiva R$ 160,08 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 8x de R$ 21,06 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Completely revised and updated by Evelyn's daughter and with color photos added, this truly encyclopedic classic is still the culinary bible of Jewish cuisine. Packed with mouthwatering ideas for both family meals and those special occasions when cooks want to impress without spending hours in the kitchen, this definitive guide to kosher cooking contains more than 1,000 fail-safe recipes for which the author is justly celebrated. Ideal for novices and experienced cooks alike, the easy-to-follow recipes showcase the diversity of Jewish cooking which draws influences from Eastern Europe, the Mediterranean, and Middle East. From soups and starters to desserts, breads, and baking, the recipes provide inspiration for everyday cooking as well as step-by-step features on entertaining through the seasons. Healthier versions of traditional Jewish dishes like Oven-Fried Chicken, plus superb vegetarian recipes like Pesto Lasagne, are found alongside classic recipes especially adapted for the Jewish kitchen. A guide to the major Jewish festivals, such as Passover, explains the whys and hows of much-loved symbolic dishes—such as Sufganiot (Israeli-style doughnuts) and Wine and Spice Lekach (festival cake)—as well as providing menu plans. Includes dual measurements.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Pavilion
Cód. Barras 9781862059085
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9781862059085
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Idioma Inglês
Número de Páginas 648
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorRose, Evelyn

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The New Complete International Jewish Cookbook

The New Complete International Jewish Cookbook (Cód: 4837419) The New Complete International Jewish Cookbook (Cód: 4837419)
R$ 168,50
The New Complete International Jewish Cookbook (Cód: 4837419) The New Complete International Jewish Cookbook (Cód: 4837419)
R$ 168,50