Frete Grátis
  • Google Plus

The Oxford Companion To Food (Cód: 4712503)

Oxford University Press Uk-id

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 235,30 em até 7x de R$ 33,61 sem juros
Cartão Saraiva R$ 223,54 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 11x de R$ 21,39 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

“The Oxford Companion to Food” by Alan Davidson, first published in 1999, became, almost overnight, an immense success, winning prizes and accolades around the world. Its combination of serious food history, culinary expertise, and entertaining serendipity, with each page offering an infinity of perspectives, was recognized as unique. The study of food and food history is a new discipline, but one that has developed exponentially in the last twenty years. There are now university departments, international societies, learned journals, and a wide-ranging literature exploring the meaning of food in the daily lives of people around the world, and seeking to introduce food and the process of nourishment into our understanding of almost every compartment of human life, whether politics, high culture, street life, agriculture, or life and death issues such as conflict and war. The great quality of this Companion is the way it includes both an exhaustive catalogue of the foods that nourish humankind - whether they be fruit from tropical forests, mosses scraped from adamantine granite in Siberian wastes, or body parts such as eyeballs and testicles - and a richly allusive commentary on the culture of food, whether expressed in literature and cookery books, or as dishes peculiar to a country or community.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Oxford University Press Uk-id
Cód. Barras 9780192806819
Altura 27.60 cm
I.S.B.N. 9780192806819
Profundidade 1.00 cm
Acabamento Capa dura
Número da edição 2
Idioma Inglês
Número de Páginas 936
Peso 0.44 Kg
Largura 21.90 cm

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The Oxford Companion To Food

The Oxford Companion To Food (Cód: 4712503) The Oxford Companion To Food (Cód: 4712503)
R$ 235,30
The Oxford Companion To Food (Cód: 4712503) The Oxford Companion To Food (Cód: 4712503)
R$ 235,30