Frete Grátis
  • Google Plus

The Seasonal Jewish Kitchen - A Fresh Take On Tradition (Cód: 9105111)

Saltsman,Amelia

Sterling

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 90,20 R$ 79,40 (-12%) em até 2x de R$ 39,70 sem juros
Cartão Saraiva R$ 75,43 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 3x de R$ 26,47 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Here, at last, is a fresh, new way to think about Jewish food. In The Seasonal Jewish Kitchen, Amelia Saltsman takes us far beyond deli meats and kugel to a world of diverse flavors ideal for modern meals. Inspired by the farm-to-table movement, her 150 recipes offer a refreshingly different take on traditional and contemporary Jewish cooking.

Amelia traces the delicious thread of Jewish cuisine from its ancient roots to today’s focus on seasonality and sustainability. Guided by the Jewish lunar calendar, she divides the book into six micro-seasons that highlight the deep connection of Jewish traditions to the year’s natural cycles. Amelia draws on her own rich food history to bring you a warmly personal cookbook filled with soul-satisfying spins on beloved classics and bold new dishes. From her Iraqi grandmother’s kitchri red lentils melted into rice with garlic slow-cooked to sweetness to four-ingredient Golden Borscht with Buttermilk and Fresh Ginger and vibrant Blood Orange and Olive Oil Polenta Upside-Down Cake, Amelia’s game-changing approach is sure to win over a new generation of cooks. You’ll find naturally vegan dishes, Middle Eastern fare, and new ways to use Old-World ingredients buckwheat, home-cured herring, and gribenes in fresh, modern meals.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Sterling
Cód. Barras 9781454914365
Altura 26.00 cm
I.S.B.N. 9781454914365
Profundidade 2.60 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2015
Idioma Inglês
País de Origem Estados Unidos
Número de Páginas 320
Peso 1.13 Kg
Largura 20.90 cm
AutorSaltsman,Amelia

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The Seasonal Jewish Kitchen - A Fresh Take On Tradition

The Seasonal Jewish Kitchen - A Fresh Take On Tradition (Cód: 9105111) The Seasonal Jewish Kitchen - A Fresh Take On Trad... (Cód: 9105111)
R$ 79,40
The Seasonal Jewish Kitchen - A Fresh Take On Tradition (Cód: 9105111) The Seasonal Jewish Kitchen - A Fresh Take On Trad... (Cód: 9105111)
R$ 79,40