Frete Grátis
  • Google Plus

The Simple Art of Marrying Food And Wine (Cód: 187158)

Hix,Malcolm G. M.

Phaidon

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 116,00 R$ 104,40 (-10%) em até 3x de R$ 34,80 sem juros
Cartão Saraiva R$ 93,96 (-10%) em até 1x no cartão ou em até 5x de R$ 20,88 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

The definitive, illustrated guide to the best food and wine partnerships, from two experts on the subject. Mark Hix describes a wide range of ingredients and provides example recipes, with comments on how cooking processes affect the flavour and texture of a dish. Malcolm Gluck responds by suggesting a broad selection of the most sublime wine matches and enlightens the reader on the chemistry behind every perfect culinary marriage. The book is divided into food groups - such as vegetables, fish, meat - and is then broken down by individual ingredients. Recipes are used to demonstrate the points with the key matching wines. Useful boxes cross-reference to other ingredients and cookingtyles, while wine checklists allow quick-reference.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Phaidon
Cód. Barras 9781845330798
Altura 0.00 cm
I.S.B.N. 184533079X
Profundidade 0.00 cm
Referência 0006308700
Ano da edição 2005/10/01
Idioma Inglês
Número de Páginas 191
Peso 2.05 Kg
Largura 0.00 cm
AutorHix,Malcolm G. M.

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The Simple Art of Marrying Food And Wine