Frete Grátis
  • Google Plus

The True History Of Chocolate (Cód: 4887715)

Coe,Sophie D.; Coe,Michael D.

Thames And Hudson

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 79,90 em até 2x de R$ 39,95 sem juros
Cartão Saraiva R$ 75,91 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 3x de R$ 26,63 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva
Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto
?

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 18:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

Formas de envio Custo Entrega estimada
X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Chocolate the food of the Gods has had a long and eventful history. Its story is expertly told here by the doyen of Maya studies, Michael Coe, and his late wife, Sophie. The book begins 3,000 years ago in the Mexican jungles and goes on to draw on aspects of archaeology, botany and socio-economics. Used as currency and traded by the Aztecs, chocolate arrived in Europe via the conquistadors, and was soon a favourite drink with aristocrats.

By the 19th century and industrialization, chocolate became a food for the masses until its revival in our own time as a luxury item. The third edition of this classic book includes some tantalizing new data on the first cultivation of the cacao tree in the northwest Amazon, and the discovery of the chocolate process in southern Mesoamerica, long before the rise of the Olmecs. Chocolate has also been giving up some of its secrets to modern neuroscientists, who have been investigating how flavour perception is mediated by the human brain. And, finally, the book closes with two contemporary accounts of how chocolate manufacturers have (or have not) been dealing with the ethical side of the industry.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Thames And Hudson
Cód. Barras 9780500290682
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9780500290682
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Brochura
Ano da edição 2013
Idioma Inglês
Número de Páginas 280
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorCoe,Sophie D.; Coe,Michael D.

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The True History Of Chocolate

The True History Of Chocolate (Cód: 4887715) The True History Of Chocolate (Cód: 4887715)
R$ 79,90
The True History Of Chocolate (Cód: 4887715) The True History Of Chocolate (Cód: 4887715)
R$ 79,90