Frete Grátis
  • Google Plus

The Waldorf - Astoria Cookbook (Cód: 1640664)

Harrisson,John; DOHERTY,JOHN

Bulfinch Press

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 172,20 em até 5x de R$ 34,44 sem juros
Cartão Saraiva R$ 163,59 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 8x de R$ 21,53 sem juros
Grátis

Cartão Saraiva

Descrição

The WALDORF-ASTORIA COOKBOOK opens the doors to the hotel's kitchens, where a team of seven chefs de cuisine, 10 sous-chefs, and 110 cooks, all led by Executive Chef John Doherty, serve the finest meals to a demanding public 24 hours a day, seven days a week at three restaurants, four bars and a grand ballroom, and, of course around-the-clock room service for 1,250 rooms (an innovation in the hotel industry that began at the Waldorf over a hundred years ago).
The book features more than 120 recipes by chef Doherty and his staff, from breakfast (Irish Oatmeal BrulŽe with Strawberry Coulis) to lunch (Oscar's Spicy Asian Chicken Salad) to dinner (Filet Mignon with Blue Cheese Crust, Port Wine Sauce, and Béarnaise). With beautiful food photography, atmospheric and archival images of the hotel, as well as new takes on historical recipes such as the Waldorf Salad and fascinating sidebars that tell the rich history of the hotel, this gorgeous volume is a must-have for cookbook collectors.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Bulfinch Press
Cód. Barras 9780821257722
Altura 0.00 cm
I.S.B.N. 0821257722
Profundidade 0.00 cm
Referência 9780821257722
Idioma Inglês
País de Origem Estados Unidos
Número de Páginas 272
Peso 0.44 Kg
Largura 0.00 cm
AutorHarrisson,John; DOHERTY,JOHN

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: The Waldorf - Astoria Cookbook