Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8
e-book

Zymurgy: Best Articles (Cód: 9324389)

Charlie Papazian

Harpercollins (Digital)

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 23,97

em até 1x de R$ 23,97 sem juros

Total: R$0,00

Em até 1x sem juros de R$ 0,00


Origem

R$ 49,90

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 1x sem juros de R$ 0,00


Zymurgy: Best Articles

R$23,97

Descrição

Since 1978, Zymurgy magazine, official journal of the American Homebrewers Association, has served homebrewers with recipes, practical tips, debates, lore and entertainment. Now Charlie Papazian, founder of the magazine and first name in homebrewing, has combed through classic issues of Zymurgy for this unprecedented collection, packed with popular, timeless homebrewing wisdom for beginners and advanced homebrewers alike--Award-winning homebrew recipes, and recipes that use your brew as a cook ingredient
Whats in your water--and why finding out can make all the difference to your beer
How to make exotic brews like stone beer, Swedish gotlandscrika or Dusseldorf Altbier
Switching to gain brewing--all you need to know about malts and malt extract
How to make authentic English bitters and serve it properly at home
How to construct a homemade bottle filler
Experimenting wit herbs, spices and different strains of yeast for new tastes in your home brew
And, much, much more!

Características

Peso 0.00 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Harpercollins (Digital)
Idioma 337
Acabamento e-book
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Epub
Gratuito Não
Proteção Drm Sim
Início da Venda 12/10/2010
Código do Formato Epub
Cód. Barras 9780062018748
Ano da Publicação 110
AutorCharlie Papazian