Artboard 33atençãoArtboard 18atualizarconectividadeArtboard 42boletocarrinhocartãoArtboard 45cartão SaraivacelularArtboard 42Artboard 23checkArtboard 28Artboard 17?compararcompartilharcompartilhar ativoArtboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32ebookArtboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11fecharfilmesArtboard 23gamesArtboard 4Artboard 9Artboard 6hqimportadosinformáticaArtboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44curtirArtboard 24Artboard 13livrosArtboard 24Artboard 31menumúsicaArtboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44outrospapelariaArtboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35estrelaestrela ativorelógiobuscaArtboard 50Artboard 26toda saraivaArtboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37usuárioArtboard 46Artboard 33Artboard 8seta
e-book

Advances in Microbial Physiology (Cód: 3024195)

ELSEVIER S&T

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 570,00

em até 10x de R$ 57,00 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 10x sem juros de


Advances in Microbial Physiology

R$570,00

Descrição

Advances in Microbial Physiology is one of the most successful and prestigious series from Academic Press, an imprint of Elsevier. It publishes topical and important reviews, interpreting physiology to include all material that contributes to our understanding of how microorganisms and their component parts work. First published in 1967, it is now in its 50th volume. The Editors have always striven to interpret microbial physiology in the broadest context and have never restricted the contents to 'quot;traditional? views of whole cell physiology. Now edited by Professor Robert Poole, University of Sheffield, Advances in Microbial Physiology continues to be an influential and very well reviewed series.In 2004, the Institute for Scientific Information released figures showing that the series had an Impact Factor of 8.947, with a half-life of 6.3 years, placing it 5th in the highly competitive category of Microbiology

Características

Produto sob encomenda Não
Marca ELSEVIER S&T
Cód. Barras 9780080465371
Acabamento e-book
Início da Venda 20/10/2006
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Pdf
Gratuito Não
Tamanho do Arquivo 13131
Proteção Drm Sim
Ano da edição 102006
Idioma 337
Código do Formato Pdf
Ano da Publicação 2006
Peso 0.00 Kg