Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

All-India Vegetarian Cookbook (Cód: 7085913)

Zubin D'Souza

YBK Publishers POD

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 141,70 em até 4x de R$ 35,43 sem juros
Cartão Saraiva R$ 134,62 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 7x de R$ 20,24 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 4x sem juros de R$ 0,00


All-India Vegetarian Cookbook

R$141,70

Descrição

More than 150 recipes with both American and European measurements, this book draws its great-tasting recipes from throughout India. A corporate chef, and a past participant in OCLD, India's internship more difficult to get into than Harvard Law, Zubin D'Souza has worked all over the world and traveled much of India to bring to this book the best of India's regional vegetarian cookery that he has elevated to classic form, refining each recipe to reveal nuance that regional cookery usually doesn't convey.
There are whole chapters on chilis and spices; how to stock a useful Indian spice larder and where and how to buy the staples to fill it; you will find treatises on oils and ghee, rice, how to eat 'Indian style,' what kinds of curries come from where, what special equipment is needed (almost none); and Zubin D'Souza even answers the question: Do Indians eat soup?
Having been collected regionally, many recipes are found in no other cookbook. Be the first on your block to prepare lentil dumplings in mustard sauce!

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca YBK Publishers POD
Cód. Barras 9780980050899
Altura 23.50 cm
I.S.B.N. 9780980050899
Profundidade 1.00 cm
Referência 9780980050899
Ano da edição 2010
Idioma Inglês
Número de Páginas 240
Peso 0.42 Kg
Largura 19.10 cm
AutorZubin D'Souza

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: All-India Vegetarian Cookbook