Artboard 33atençãoArtboard 18atualizarconectividadeArtboard 42boletocarrinhocartãoArtboard 45cartão SaraivacelularArtboard 42Artboard 23checkArtboard 28Artboard 17?compararcompartilharcompartilhar ativoArtboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32ebookArtboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11fecharfilmesArtboard 23gamesArtboard 4Artboard 9Artboard 6hqimportadosinformáticaArtboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44curtirArtboard 24Artboard 13livrosArtboard 24Artboard 31menumúsicaArtboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44outrospapelariaArtboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35estrelaestrela ativorelógiobuscaArtboard 50Artboard 26toda saraivaArtboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37usuárioArtboard 46Artboard 33Artboard 8seta

Around the World In 80 Dinners (Cód: 2644584)

Jamison,Bill; Jamison,Cheryl

Harpercollins Usa

Vendido e entregue por Saraiva

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

De: R$ 64,52

Por: R$ 58,10

em até 1x de R$ 58,10 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 55,20 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 1x sem juros de


Around the World In 80 Dinners

R$58,10

Descrição

In the fall of 2005, Cheryl and Bill Jamison went on an exciting global odyssey, using their frequent flyer miles to get from here to there. 'Here' was Santa Fe, where the trip started. But first, they had to wrangle with the airlines and make reservations at hotels at their many destinations. They also had to shop for clothes that wouldn't immediately brand them as Americans and that would last for three long and arduous months-and also that would have elastic waistbands, since this jaunt was to focus on lots of yummy food.
So off they went. First to Bali, where they ignored the tourist haunts of coastal Bali in search of the simple authentic flavors found in the central highlands. This stop was also a second honeymoon for the two. Then to Australia, to taste its foods and wines, and on to the sensuous South Pacific, where they traveled to the relatively unknown French territory of New Caledonia and its small capital, Noumea, called 'the Paris of the Pacific.' Singapore for street food. Thailand for luscious contrasts in textures and flavors. China's Chiu Chow cuisine. The spicy cooking of Southern India. South Africa and a safari cookout, plus wild animals on the roam. Simple food in Provence and the Creole passions of Salvador, Brazil.
Lastly, a book from the Jamisons wouldn't be complete without some recipes. This is a fun and informative and, yes, delicious memoir, from two authors who know how to enjoy food and exotic locales.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Harpercollins Usa
Cód. Barras 9780060878962
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9780060878962
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Brochura
Ano da edição 2009
Idioma Inglês
Número de Páginas 258
Peso 0.40 Kg
Largura 14.00 cm
AutorJamison,Bill; Jamison,Cheryl