Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8
e-book

Bacterial Physiology and Metabolism (Cód: 9649083)

J. R. Sokatch

ELSEVIER S&T

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 212,60

em até 7x de R$ 30,37 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 7x sem juros de


Bacterial Physiology and Metabolism

R$212,60

Descrição

Bacterial Physiology and Metabolism focuses on research on bacteria, as well as metabolism of carbohydrates, fermentation, and oxidation of acids.
The book first offers information on nutrition and growth of bacterial cultures, including requirements for growth, nutritional classification of bacteria, measurement of bacterial growth, and synchronous growth of bacterial cultures. The manuscript then considers the chemical composition of bacteria, oligosaccharide catabolism, and transport of sugars.
The publication takes a look at the fermentation of sugars and aerobic metabolism of carbohydrates. Discussions focus on Embden-Meyerhof fermentations, miscellaneous pathways, and hexose, pentose, polyol, and hexuronic acid oxidation. The text also elaborates on oxidation of organic acids, electron transport, oxidation of hydrocarbons, and protein and amino acid catabolism.
The text is a dependable reference for readers interested in bacterial physiology and metabolism.

Características

Peso 0.00 Kg
Produto sob encomenda Não
Marca ELSEVIER S&T
Número de Páginas 456 (aproximado)
Idioma 337
Acabamento e-book
Tamanho do Arquivo 10848
Início da Venda 28/06/2014
Código do Formato Epub
Cód. Barras 9781483261386
Ano da Publicação 2014
AutorJ. R. Sokatch