Artboard 33atençãoArtboard 18atualizarconectividadeArtboard 42boletocarrinhocartãoArtboard 45cartão SaraivacelularArtboard 42Artboard 23checkArtboard 28Artboard 17?compararcompartilharcompartilhar ativoArtboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32ebookArtboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11fecharfilmesArtboard 23gamesArtboard 4Artboard 9Artboard 6hqimportadosinformáticaArtboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44curtirArtboard 24Artboard 13livrosArtboard 24Artboard 31menumúsicaArtboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44outrospapelariaArtboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35estrelaestrela ativorelógiobuscaArtboard 50Artboard 26toda saraivaArtboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37usuárioArtboard 46Artboard 33Artboard 8seta
e-book

Benders'apos; Dictionary of Nutrition and Food Technology (Cód: 9673316)

Bender,D A

ELSEVIER S&T

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 422,57

em até 10x de R$ 42,26 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 10x sem juros de


Benders'apos; Dictionary of Nutrition and Food Technology

R$422,57

Descrição

'apos;This valuable book continues to fulfil the purpose of explaining the technical terms in nutrition and food processing.'apos; Chemistry and Industry

'apos;A dictionary that fills a need and fills it well.'apos; Institute of Meat Bulletin

'apos;The book covers all aspects of food and nutrition science...I use the dictionary on an almost daily basis.'apos; British Nutrition Foundation Nutrition Bulletin

The study of food and nutrition covers many disciplines, ranging from agriculture, biology, physics and chemistry to food technology, nutrition and medicine. As research on the links between food and health continues to expand, it is more important than ever that specialists in such areas as food processing and nutrition be familiar with the often unfamiliar terminology that differing disciplines use.

This classic book meets that need. It provides succinct, authoritative definitions of over 6100 terms in nutrition and food technology (an increase of 20% from the previous edition). The book also includes nutrient composition data for 340 foods and an appendix with nutrient intake and other useful data.An essential reference for all involved in food scienceUpdated eighth edition of this classic book

Características

Produto sob encomenda Não
Marca ELSEVIER S&T
Cód. Barras 9781845691653
Acabamento e-book
Início da Venda 09/06/2006
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Pdf
Tamanho do Arquivo 2475
Número da edição 8
Idioma 337
Código do Formato Pdf
Número de Páginas 552 (aproximado)
Ano da Publicação 2006
Peso 0.00 Kg
AutorBender,D A