Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 12Artboard 28Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8

Crossroads - Extraordinary Recipes From The Restaurant That Is Reinventing Vegan Cuisine (Cód: 9231565)

Ronnen, Tal

Artisan New York

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 120,50

em até 4x de R$ 30,13 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 114,48 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 4x sem juros de


Crossroads - Extraordinary Recipes From The Restaurant That Is Reinventing Vegan Cuisine

R$120,50

Descrição

'A new kind of flavor-first vegan cooking. . . . Stunning.' 'Food & Wine' Reinventing plant-based eating is what Tal Ronnen is all about. At his Los Angeles restaurant, Crossroads, the menu is vegan, but there are no soybeans or bland seitan to be found. He and his executive chef, Scot Jones, turn seasonal vegetables, beans, nuts, and grains into sophisticated Mediterranean fare think warm bowls of tomato-sauced pappardelle, plates of spicy carrot salad, and crunchy flatbreads piled high with roasted vegetables. In 'Crossroads, ' Ronnen teaches readers to make his recipes and proves that the flavors we crave are easily replicated in dishes made without animal products. With accessible, unfussy recipes, 'Crossroads' takes plant-based eating firmly out of the realm of hippie health food and into a cuisine that fits perfectly with today s modern palate. The recipes are photographed in sumptuous detail, and with more than 100 of them for weeknight dinners, snacks and appetizers, special occasion meals, desserts, and more, this book is an indispensable resource for healthy, mindful eaters everywhere.'

Características

Peso 1.31 Kg
Produto sob encomenda Não
Marca Artisan New York
I.S.B.N. 1579656366
Altura 27.36 cm
Largura 21.08 cm
Profundidade 1.93 cm
Número de Páginas 304
Idioma Inglês
Acabamento Capa dura
Cód. Barras 9781579656362
Ano da edição 2015
País de Origem Estados Unidos
AutorRonnen, Tal