Artboard 33atençãoArtboard 18atualizarconectividadeArtboard 42boletocarrinhocartãoArtboard 45cartão SaraivacelularArtboard 42Artboard 23checkArtboard 28Artboard 17?compararcompartilharcompartilhar ativoArtboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32ebookArtboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11fecharfilmesArtboard 23gamesArtboard 4Artboard 9Artboard 6hqimportadosinformáticaArtboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44curtirArtboard 24Artboard 13livrosArtboard 24Artboard 31menumúsicaArtboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44outrospapelariaArtboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35estrelaestrela ativorelógiobuscaArtboard 50Artboard 26toda saraivaArtboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37usuárioArtboard 46Artboard 33Artboard 8seta

Eating NAFTA - Trade, Food Policies, And The Destruction Of Mexico (Cód: 10239245)

Galvez,Alyshia

University of California Press

Vendido e entregue por Saraiva

Este produto está temporariamente indisponível no site, mas não se preocupe, você pode reservá-lo para retirada em uma loja física!

Reserve seu produto na loja para retirada em até 1 hora.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.
Ops! Este produto está temporariamente indisponível. Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 156,10

em até 5x de R$ 31,22 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 148,30 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 5x sem juros de


Eating NAFTA - Trade, Food Policies, And The Destruction Of Mexico

R$156,10

Descrição

Mexican cuisine has emerged as a paradox of globalization. Food enthusiasts throughout the world celebrate the humble taco at the same time that Mexicans are eating fewer tortillas and more processed food. Today Mexico is experiencing an epidemic of diet-related chronic illness. The precipitous rise of obesity and diabetes--attributed to changes in the Mexican diet--has resulted in a public health emergency.

In her gripping new book, Alyshia Gálvez exposes how changes in policy following NAFTA have fundamentally altered one of the most basic elements of life in Mexico--sustenance. Mexicans are faced with a food system that favors food security over subsistence agriculture, development over sustainability, market participation over social welfare, and ideologies of self-care over public health. Trade agreements negotiated to improve lives have resulted in unintended consequences for people's everyday lives.

Características

Produto sob encomenda Não
Marca University of California Press
Cód. Barras 9780520291812
Altura 22.61 cm
I.S.B.N. 0520291816
Profundidade 2.03 cm
Referência 9780520291812
Acabamento Brochura
Ano da edição 2018
Idioma Inglês
País de Origem Estados Unidos
Número de Páginas 288
Peso 0.41 Kg
Largura 14.99 cm
AutorGalvez,Alyshia