Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

Food For Cooks (Cód: 2535965)

Ferguson, Clare

Littlehampton

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 91,40 em até 3x de R$ 30,47 sem juros
Cartão Saraiva R$ 86,83 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 4x de R$ 22,85 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 3x sem juros de R$ 0,00


Food For Cooks

R$91,40

Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

The world of food is fascinating but sometimes puzzling. It includes panko, piquillo and paratha; jaggery, jerky and juniper. But what are bottarga and bacalau; achards and annatto? When might soba or somen noodles be better than linguine and lumaconi? Could wood ears work with wild rice? And what on earth is white tea?

With new foods from afar in almost every supermarket, today’s cook lives with a truly global pantry. In Food for Cooks, Clare Ferguson describes over 500 ingredients, explaining what to look for in terms of taste, quality and culinary relevance, and identifying the role that many of these storecupboard ingredients play in different cuisines. She demystifies esoteric ingredients and gives useful tips about their use.

Clare’s expert advice on preparation is backed up with imaginative and mouth-watering serving ideas as well as useful information on storage times and methods. Key cooking techniques are illustrated in step-by-step photographs, and a list of specialist retailers, such as delis and ethnic supermarkets, as well as mail-order suppliers, is also included.

The book features 70 simple and beautifully photographed recipes, from salt-crusted sea bass to steamed ginger puddings, which demonstrate ways of using the ingredients that Clare celebrates. These mouth-watering recipes include over a dozen contributed by well-known chefs, food writers and restaurateurs.

Food for Cooks is an essential kitchen handbook that no cook should be without – a virtual world of ingredients at your fingertips.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Littlehampton
Cód. Barras 9781903221174
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 190322117X
Profundidade 1.00 cm
Acabamento Capa dura
Número da edição 1
Idioma Inglês
Número de Páginas 144
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorFerguson, Clare