Artboard 33atençãoArtboard 18atualizarconectividadeArtboard 42boletocarrinhocartãoArtboard 45cartão SaraivacelularArtboard 42Artboard 23checkArtboard 28Artboard 17?compararcompartilharcompartilhar ativoArtboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32ebookArtboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11fecharfilmesArtboard 23gamesArtboard 4Artboard 9Artboard 6hqimportadosinformáticaArtboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44curtirArtboard 24Artboard 13livrosArtboard 24Artboard 31menumúsicaArtboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44outrospapelariaArtboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35estrelaestrela ativorelógiobuscaArtboard 50Artboard 26toda saraivaArtboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37usuárioArtboard 46Artboard 33Artboard 8seta
e-book

Food of Santa Fe (P/I) International (Cód: 9532988)

Dewitt,Dave; Gerlach,Nancy

Perseus Books, Llc

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 26,44

em até 1x de R$ 26,44 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 1x sem juros de


Food of Santa Fe (P/I) International

R$26,44

Descrição

Prepare the exiting and flavorful cuisine of the American Southwest with this easy-to-follow Santa Fe cookbook.

Nestled at the foot of the Sangre de Cristo Mountains, Santa Fe has the spirit of the Native American, Spanish, Mexican and Anglo-American settlers who built it—and an exciting cuisine to match. Some of today'apos;s hottest Santa Fe chefs are incorporating the region'apos;s staple ingredients—rice, beans, squash and chiles—into mouthwatering new tex-mex dishes.

Authentic Southwestern recipes include: Mexican Corn Chowder from The Pink Adobe Restaurant Carne Adovada from Marie'apos;s New Mexican Kitchen Rack of Lamb with Heirloom Bean Ragout from Santecafe Orange-marinated Chicken Fajitas from Santa Fe School of Cooking Red Corn Rubbed Chicken from Inn of the Anasazi Chilean Sea Bass Napoleon from La Casa Sena Taco-nolis from Cafe Pasqual'apos;sFood of Santa Fe offers the best of Southwest cooking, New Mexico'apos;s traditional dishes, and a sampling of today'apos;s cooking innovations. Introductory essays provide the historical and geographical context of the cuisine, and glossaries of unusual ingredients, along with illustrated how-to sections, are included.

Características

Produto sob encomenda Não
Marca Perseus Books, Llc
Cód. Barras 9781462916443
Acabamento e-book
Início da Venda 03/11/2015
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Epub
Gratuito Não
Tamanho do Arquivo 11922
Proteção Drm Sim
Idioma 337
Código do Formato Epub
Número de Páginas 144 (aproximado)
Ano da Publicação 115
Peso 0.00 Kg
AutorDewitt,Dave; Gerlach,Nancy