Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

Fresh & Easy: What To Cook And How To Cook It (Cód: 4065608)

Hornby,Jane

Phaidon

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 174,30 em até 5x de R$ 34,86 sem juros
Cartão Saraiva R$ 165,59 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 8x de R$ 21,79 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 5x sem juros de R$ 0,00


Fresh & Easy: What To Cook And How To Cook It

R$174,30

Descrição

Cooking simple, tasty dishes, using fresh and wholesome ingredients has never been easier, after the success of 'What to Cook and How to Cook it (2010)'. Jane Hornby returns to the kitchen with 'Fresh', a collection of 75 all-new mouthwatering, step-by-step recipes that make the best of fresh, seasonal vegetables, fruit, meat and fish. From starters such as a simple fresh Gazpacho, and a Grilled Asparagus with Poached Egg, Parmesan and Balsamic Butter to spectacular desserts such as Mango and Raspberry Pavlova and Summer Trifle, every recipe is illustrated with clear step-by-step colour photographs showing the ingredients and step-by-step photographs explaining each stage of the recipe, as well as a useful glossary at the back. Jane's friendly, accessible style and helpful tips makes the recipes achievable for everyone, from complete beginners to experienced cooks. The book includes a wide range of recipes for any occasion - from dishes for sharing, BBQ's, picnics, brunch, breakfast, salads, supper and dessert. 'Fresh' is the perfect addition to every cook's library, and the only cookbook you will need for Summer.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Phaidon
Cód. Barras 9780714863603
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9780714863603
Profundidade 1.00 cm
Acabamento Capa dura
Idioma Inglês
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorHornby,Jane

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: Fresh & Easy: What To Cook And How To Cook It