Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8
e-book

Handbook of Milk Composition (Cód: 3027269)

ELSEVIER S&T

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 227,17

em até 7x de R$ 32,45 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 7x sem juros de


Handbook of Milk Composition

R$227,17

Descrição

This informative treatise offers a concise collection of existing, expert data summarizing the composition of milk. The Handbook of Milk Composition summarizes current information on all aspects of human and bovine milk, including: sampling, storage, composition, as well as specific chapters on major and minor components such as protein, carbohydrates, lipids, electrolytes, minerals, vitamins and hormones. The book also features comprehensive coverage of compartmentation, host-defense components, factors affecting composition, composition of commercial formulas, and contaminants.

* Reliable data on the composition of human and bovine milks.
* Discusses the many factors affecting composition.
* Composition tables make up 25-30% of the total book.
* Problems concerning sampling and analysis are described.
* Should appeal equally to industry and academia.
* Also of interest to developing countries in need of information on infant nutrition and agricultural development

Características

Peso 0.00 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca ELSEVIER S&T
Número de Páginas 919 (aproximado)
Idioma 337
Acabamento e-book
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Epub
Gratuito Não
Proteção Drm Sim
Início da Venda 23/10/1995
Código do Formato Epub
Cód. Barras 9780080533117
Ano da edição 101995
Ano da Publicação 1995