Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

How To Eataly - A Guide To Buying, Cooking, And Eating Italian Food (Cód: 8090358)

Bastianich,Lidia; Batali, Mario; Batali, Mario

Rizzoli

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 141,60 em até 4x de R$ 35,40 sem juros
Cartão Saraiva R$ 134,52 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 7x de R$ 20,23 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 4x sem juros de R$ 0,00


How To Eataly - A Guide To Buying, Cooking, And Eating Italian Food

R$141,60

Descrição

The secrets to Italian cooking, straight from the source-the wildly popular food emporium that is founded in Italy. The more you know, the more you will enjoy is the philosophy behind Eataly, and it is the idea behind this essential compendium of Italian cooking. Here, Eataly's team of experts, including Mario Batali and Lidia Bastianich, covers everything you need to know about Italian food, starting from the ground up. Learn how to assemble an antipasto platter, how to eat breakfast like an Italian, and how to use pantry flavor boosters like capers and anchovies.

The first secret to the best cooking, of course, is the best-quality ingredients. How to Eataly tells you what to look for in the market, then offers one hundred recipes for contemporary classics such as Acorn Squash with Lentils, Vesuvio Pasta with Sausage, and Panna Cotta with Streusel. In addition, the book is packed with simple ideas for what to do with staples, from olive oil to mozzarella. Whether you are cooking from scratch or using some store-bought components, How to Eataly empowers you to create delicious meals by fostering a total understanding of Italian cooking.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Rizzoli
Cód. Barras 9780847843350
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9780847843350
Profundidade 1.00 cm
Referência .
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2014
Idioma Inglês
País de Origem Estados Unidos
Peso 0.44 Kg
Largura 14.00 cm
AutorBastianich,Lidia; Batali, Mario; Batali, Mario

Avaliações

Avaliação geral: 0

Você está revisando: How To Eataly - A Guide To Buying, Cooking, And Eating Italian Food