Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 42 Artboard 21 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 42 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 23 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 6 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 43 Artboard 44 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 46 Artboard 8

Italian Cuisine (Cód: 4258823)

Barilla,Academia

White Star Publisher

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

De: R$ 128,30

Por: R$ 115,47

em 1x no cartão de crédito
Crédito: R$ 128,30 em até 4x de R$ 32,08 sem juros
Boleto: R$ 115,47 (-10%)
Cartão Saraiva: 1x de R$ 115,47 (-10%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 4x sem juros de


Italian Cuisine

R$128,30

Descrição

The most difficult task is choosing. This is because in Italy the diversity of natural environment and historical evolution has contributed to create a culinary wealth that is without equal anywhere in the world. The Italian peninsula stretches from high mountain peaks, streaked with glaciers, deep valleys and lakes, to the vast plain of the great River Po, proceeding over the gentle slopes of the Apennines and then down along the sealapped coast. This abundance of geographical conditions and climates is the reason for Italy s infinite variety of meats and fish, cheeses, cured meats, mushrooms and truffles.

If, in addition to this, you take into account the rich history of these lands, governed for centuries by local Signorias and dukedoms (which, thanks to their separate courts and cooks, developed different and independent cuisines), then it is easy to understand why the Italian gastronomic tradition is such a huge mine of culinary diversity. From this vast treasure trove, the Academia Barilla chefs have chosen the most characteristic ingredients and the tastiest recipes to offer the best of this cuisine to those who love good food: a unique experience for all the senses and for all tastes.

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca White Star Publisher
I.S.B.N. 9788854406728
Referência .
Altura 21.00 cm
Largura 14.00 cm
Profundidade 1.00 cm
Número de Páginas 304
Idioma Inglês
Acabamento Capa dura
Cód. Barras 9788854406728
Ano da edição 2012
AutorBarilla,Academia