Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

Larousse Gastronomique - Desserts, Cakes And Pastries (Cód: 4819798)

Larousse

Bounty Books

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

De: R$ 28,80

Por: R$ 25,92

em 1x no cartão de crédito
Boleto: R$ 25,92 (-10%)
Cartão Saraiva: 1x de R$ 25,92 (-10%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 1x sem juros de


Larousse Gastronomique - Desserts, Cakes And Pastries

R$28,80

Descrição

A timeless collection of more than 500 quintessential desserts, biscuits, cakes, and pastries, together with 60 recipes for sauces, custards, icings, preserves, creams and more. Classic desserts, cakes, and pastries, from Charlotte la Chantilly and Black Forest Gateau to Passion Fruit Sorbet and Danish Cherry Flan. Since its original publication in 1938, Larousse Gastronomique has withstood the test of time and trend to remain the world's most authoritative culinary reference book. Whether your interest is in the great traditions of French cuisine or in the wide spectrum of food as the international subject it has become, the recipes reflect the diversity of the world of cooking in the 21st century.

Características

Peso 0.44 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Bounty Books
I.S.B.N. 9780753721438
Altura 21.00 cm
Largura 14.90 cm
Profundidade 1.00 cm
Número de Páginas 352
Idioma Inglês
Acabamento Brochura
Cód. Barras 9780753721438
AutorLarousse