Artboard 33Artboard 16Artboard 18Artboard 13Artboard 42Artboard 21Artboard 4Artboard 5Artboard 45Artboard 22Artboard 7Artboard 42Artboard 23Artboard 17?Artboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32Artboard 6Artboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11Artboard 41Artboard 11Artboard 23Artboard 10Artboard 4Artboard 9Artboard 6Artboard 8Artboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44Artboard 16Artboard 24Artboard 13Artboard 5Artboard 24Artboard 31Artboard 1Artboard 12Artboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44Artboard 9Artboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35Artboard 15Artboard 14Artboard 50Artboard 26Artboard 14Artboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37Artboard 46Artboard 33Artboard 8
e-book

Mechanisms and Regulation of Carbohydrate Transport in Bacteria (Cód: 9609361)

Milton H. Saier

ELSEVIER S&T

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 212,60

em até 7x de R$ 30,37 sem juros

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 7x sem juros de


Mechanisms and Regulation of Carbohydrate Transport in Bacteria

R$212,60

Descrição

Mechanisms and Regulation of Carbohydrate Transport in Bacteria reviews the developments in the study of the mechanisms and regulation of carbohydrate transport in prokaryotic organisms.
The book presents the progress made in the understanding of transport and regulation of carbohydrates in bacteria in the molecular level. Aspects on the important structural and topographical features of several sugar permeases in Escherichia coli are elucidated; the energy-coupling processes are clearly delineated for most (but not all) types of bacterial carbohydrate permease systems; and mechanistic details of the translocation processes are proposed.
Molecular biologists, microbial biochemists, and cell biologists will find the book a good source of information.

Características

Peso 0.00 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca ELSEVIER S&T
Número de Páginas 230 (aproximado)
Idioma 337
Acabamento e-book
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Epub
Gratuito Não
Proteção Drm Sim
Tamanho do Arquivo 4732
Início da Venda 28/06/2014
Código do Formato Epub
Cód. Barras 9781483270234
Ano da Publicação 2014
AutorMilton H. Saier