Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8
e-book

Noordsy's Food Animal Surgery (Cód: 9302046)

N. Kent Ames

Wiley (Digital)

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 141,00 em até 4x de R$ 35,25 sem juros
Cartão Saraiva R$ 141,00 ou em até 7x de R$ 20,14 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 4x sem juros de R$ 0,00


Noordsy's Food Animal Surgery

R$141,00

Descrição

Noordsy?s Food Animal Surgery, Fifth Edition is a fully updated new edition of the classic field manual on surgical techniques in cattle, goats, sheep, and pigs. Designed for easy, fast access in the field, information is presented using a concise outline style with information boxes, tables, drawings, and photographs to highlight and illustrate key points Noordsy?s Food Animal Surgery is an ideal reference for veterinary students and clinicians seeing food animal patients. Beginning with chapters on general surgical considerations, restraint, and anesthesia, the book?s main focus is on step-by-step procedures for specific surgical techniques. The Fifth Edition has been thoroughly updated throughout to provide a current resource, with additional information on welfare, pain management, and anesthesia. Noordsy?s Food Animal Surgery is an essential purchase for practitioners and students wanting to develop or refresh their surgical skills.

Características

Peso 0.00 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Wiley (Digital)
Número de Páginas 348 (aproximado)
Idioma 337
Acabamento e-book
Territorialidade Internacional
Formato Livro Digital Epub
Gratuito Não
Proteção Drm Sim
Início da Venda 08/03/2016
Código do Formato Epub
Cód. Barras 9781118403822
Número da edição 5
Ano da Publicação 113
AutorN. Kent Ames