Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

Papua New Guinea Cook Book (Cód: 7219368)

Louise Shelly

Masalai Press POD

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 85,20 em até 2x de R$ 42,60 sem juros
Cartão Saraiva R$ 80,94 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 4x de R$ 21,30 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 2x sem juros de R$ 0,00


Papua New Guinea Cook Book

R$85,20

Descrição

The Papua New Guinea Cookbook comprises recipes from and adapted to Papua New Guinea. Descriptions of commonly available ingredients, methods of preparation, local names, information on converting measurements, substituting ingredients, and adjustments for high elevations, are all included in this compilation.

Recipes are divided into two groups. The first group of recipes includes both traditional and modern recipes from PNG. Some of these recipes are written in Tok Pisin.

The second group of recipes uses ingredients that are available in PNG. This group includes both recipes from other tropical countries and recipes that have been adapted to and tested in Papua New Guinea, such as breads.

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Masalai Press POD
Cód. Barras 9789980939258
Altura 21.00 cm
I.S.B.N. 9789980939258
Profundidade 0.68 cm
Referência 9789980939258
Ano da edição 2010
Idioma Inglês
Número de Páginas 126
Peso 0.16 Kg
Largura 148.00 cm
AutorLouise Shelly