Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 42 Artboard 21 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 42 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 23 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 6 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 43 Artboard 44 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 46 Artboard 8

Physical-Chemical Properties Of Foods (Cód: 9395788)

Ndob,Aichatou Musavu; Melas,Malik; Lebert,Andre

Iste Press - Elsevier

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

De: R$ 309,90

Por: R$ 278,91

em 1x no cartão de crédito
Crédito: R$ 309,90 em até 10x de R$ 30,99 sem juros
Boleto: R$ 278,91 (-10%)
Cartão Saraiva: 1x de R$ 278,91 (-10%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 10x sem juros de


Physical-Chemical Properties Of Foods

R$309,90

Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

The physical and chemical properties of food products have central roles in biotechnology and the pharmaceutical and food industries. Understanding these properties is essential for engineers and scientists to tackle the numerous issues in food processing, including preservation, storage, distribution and consumption. This book discusses models to predict some of the physical-chemical properties (pH, aw and ionic strength) for biological media containing various solutes. In recent years, food production has involved less processing and fewer additives or preservatives. If health benefits for consumers are obvious, it is not only necessary to adapt current processing and preservation processes but also to verify that appropriate technological and health properties are preserved. The authors present established models, but also introduce new tools for prediction with modeling methods that are part of a more general approach to understand the behavior of fluid mixtures and design new products or processes through numerical simulation. Describes the construction of a tool to allow you to predict the physical-chemical properties of foods and bacterial brothsShows you how to apply this tool with complex medias to predict water activity and pH levels and how to integrate this tool with a process simulatorFull with theoretical equations and examples to help you apply the content to your data

Características

Peso 0.15 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca Iste Press - Elsevier
I.S.B.N. 9781785480072
Referência 040786337
Altura 22.91 cm
Largura 15.19 cm
Profundidade 0.56 cm
Idioma Inglês
Acabamento Brochura
Cód. Barras 9781785480072
Ano da edição 2015
AutorNdob,Aichatou Musavu; Melas,Malik; Lebert,Andre