Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 15 Artboard 21 Artboard 1 Artboard 2 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 9 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 8 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 13 Artboard 23 Artboard 10 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 20 Artboard 6 Artboard 11 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 19 Artboard 7 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 4 Artboard 14 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 12 Artboard 17 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 19 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 18 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 48 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 16 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 29 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 3 Artboard 3 Artboard 46 Artboard 8

Pizza - Focaccia And Bread (Cód: 4064313)

Barilla, Academia

WHITE STAR

Ooopss! Este produto está temporariamente indisponível.
Mas não se preocupe, nós avisamos quando ele chegar.

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

Economize até R$ 0,00

R$ 83,64 (-15%) no boleto
R$ 98,40 em até 3x de R$ 32,80 sem juros
Cartão Saraiva R$ 93,48 (-5%) em até 1x no cartão ou em até 4x de R$ 24,60 sem juros

Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total: R$0,00

Em até 3x sem juros de R$ 0,00


Pizza - Focaccia And Bread

R$98,40

Descrição

This book is all about the pleasure of making your own bread at home. Both the bread we eat every day, with its unique flavor, and fancy bread, made with infusions, herbs, fruit or vegetables, for a special occasion, be it an important dinner, a particularly stylish aperitif, or an out-of-the-ordinary brunch or snack. But it is also about tempting breadsticks and crackers, seasoned with many different aromas, tasty and fragrant focaccia, plain or flavoured, and delicious pizzas, from the classic ones to the newer versions, created by combining products of excellence.

And there are even stories about types of bread that have been selected for their gastronomic value and current significance: regional Italian specialties and gluten-free varieties. It includes recipes that are easy to prepare, without the need of any special equipment, which you can prepare with your own hands from start to finish, learning the art of making bread in a playful manner: experimenting, persevering and enjoying yourself with a few simple rules that are naturally easy to follow. Like any self respecting game.

Características

Peso 1.19 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca WHITE STAR
I.S.B.N. 9788854406612
Referência .
Altura 21.90 cm
Largura 21.90 cm
Profundidade 4.50 cm
Número de Páginas 520
Idioma Inglês
Acabamento Brochura
Cód. Barras 9788854406612
Ano da edição 2012
AutorBarilla, Academia