Artboard 33atençãoArtboard 18atualizarconectividadeArtboard 42boletocarrinhocartãoArtboard 45cartão SaraivacelularArtboard 42Artboard 23checkArtboard 28Artboard 17?compararcompartilharcompartilhar ativoArtboard 28Artboard 43Artboard 49Artboard 47Artboard 15Artboard 32ebookArtboard 22Artboard 5Artboard 25Artboard 1Artboard 42Artboard 11fecharfilmesArtboard 23gamesArtboard 4Artboard 9Artboard 6hqimportadosinformáticaArtboard 7Artboard 3Artboard 12Artboard 25Artboard 34Artboard 43Artboard 44curtirArtboard 24Artboard 13livrosArtboard 24Artboard 31menumúsicaArtboard 27Artboard 30Artboard 36Artboard 44outrospapelariaArtboard 17Artboard 6Artboard 27Artboard 30Artboard 29Artboard 26Artboard 2Artboard 20Artboard 35estrelaestrela ativorelógiobuscaArtboard 50Artboard 26toda saraivaArtboard 40Artboard 21Artboard 10Artboard 37usuárioArtboard 46Artboard 33Artboard 8seta

Portugal - The Best Fish In The World (Cód: 9752181)

Academia Portuguesa De Gastronomia

Assirio & Alvim

Vendido e entregue por Saraiva

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

R$ 218,60

em até 7x de R$ 31,23 sem juros
Cartão Saraiva: 1x de R$ 207,67 (-5%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 7x sem juros de


Portugal - The Best Fish In The World

R$218,60

Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

This book is not just a tribute to our fish and our seafood: it is also a warm tribute to all our generous fishermen who have toiled each passing day over the centuries, braving many dangers to bring this blessed, delicious product to our tables.

In order to enjoy it in all its flavour and voluptuousness, fish must be more than just fresh and of high quality, even though this has paved the way to a unique approach to cooking fish since way back - grilled over charcoal. Simple (rather than simplistic) cooking, which adds just a bit of heat from the coal to the deep taste of the sea.

Another absolutely necessary feature is the presence of our chefs, both those who prepare dishes from our rich popular and traditional cuisine and those who graduated from schools in state-of-the-art cuisine, whose creative new, imaginative and complex fish and seafood dishes are a source of pleasure and ecstasy.

This book is also a tribute to these chefs, who are a cornerstone of our rich culinary heritage. It is a tribute to all those who deliver fish to our homes and to the four corners of the world in a faultless condition of freshness and flavour, and to all men of science who guarantee the knowledge, sustainability and preservation of fish species in the future.

And to all who visit us and are enchanted by our tasty, healthy and wonderful cuisine, as well as those who live here and who proudly make Portugal one of the world's largest consumers of fish, this book aims to be a most deserved tribute.

What struck me most in Portugal was the quality of its fish and seafood. Wonderful and impressive. For me they are the best in the world.
Ferran Adrià

Características

Produto sob encomenda Sim
Marca Assirio & Alvim
Cód. Barras 9789720793164
Altura 29.33 cm
I.S.B.N. 9789720793164
Profundidade 2.20 cm
Referência 79316
Acabamento Capa dura
Ano da edição 2012
Idioma Português,Inglês
Número de Páginas 192
Peso 1.31 Kg
Largura 24.13 cm
AutorAcademia Portuguesa De Gastronomia