Artboard 33 Artboard 16 Artboard 18 Artboard 42 Artboard 21 Artboard 5 Artboard 45 Artboard 22 Artboard 42 Artboard 23 Artboard 17? Artboard 28 Artboard 43 Artboard 49 Artboard 47 Artboard 38 Artboard 32 Artboard 22 Artboard 5 Artboard 25 Artboard 1 Artboard 42 Artboard 11 Artboard 41 Artboard 23 Artboard 4 Artboard 9 Artboard 6 Artboard 7 Artboard 3 Artboard 12 Artboard 25 Artboard 34 Artboard 43 Artboard 44 Artboard 39 Artboard 24 Artboard 13 Artboard 24 Artboard 31 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 36 Artboard 44 Artboard 17 Artboard 6 Artboard 27 Artboard 30 Artboard 29 Artboard 26 Artboard 2 Artboard 20 Artboard 35 Artboard 15 Artboard 14 Artboard 50 Artboard 26 Artboard 40 Artboard 21 Artboard 10 Artboard 37 Artboard 46 Artboard 8

Remarkable Service (Cód: 9396853)

; The Culinary Institute of America (CIA)

John Wiley & Sons

Ooops! Este produto não está mais a venda.
Mas não se preocupe, temos uma versão atualizada para você.

Ooopss! Este produto está fora de linha, mas temos outras opções para você.
Veja nossas sugestões abaixo!

De: R$ 195,60

Por: R$ 176,04

em 1x no cartão de crédito
Crédito: R$ 195,60 em até 6x de R$ 32,60 sem juros
Boleto: R$ 176,04 (-10%)
Cartão Saraiva: 1x de R$ 176,04 (-10%)

Total:

Em até 1x sem juros de


Crédito:
Boleto:
Cartão Saraiva:

Total:

Em até 6x sem juros de


Remarkable Service

R$195,60

Quer comprar em uma loja física? Veja a disponibilidade deste produto

Entregas internacionais: Consulte prazos e valores de entrega para regiões fora do Brasil na página do Carrinho.

ou receba na loja com frete grátis

X
Formas de envio Custo Entrega estimada

* Válido para compras efetuadas em dias úteis até às 15:00, horário de Brasília, com cartão de crédito e aprovadas na primeira tentativa.

X Consulte as lojas participantes

Saraiva MegaStore Shopping Eldorado Av. Rebouças, 3970 - 1º piso - Pinheiros CEP: 05402-600 - São Paulo - SP

Descrição

Transforming service into extraordinary guest experiences--with repeat business the reward For the past decade, Remarkable Service has been the most comprehensive guide to standard-setting restaurant service techniques and principles. This all-new edition features a completely reorganized, updated look at table service and foodservice management, from setting up a dining room and taking guests' orders to executing wine service and handling customer complaints. With straightforward advice from The Culinary Institute of America's expert table service and foodservice management faculty, Remarkable Service, Third Edition offers new 'Scripts for Service Scenarios' throughout to help servers practice such real-world scenarios as recommending a dish, taking reservations, and dealing with special requests. This book also addresses the service needs of a wide range of dining establishments, from casual and outdoor dining to upscale restaurants and catering operations. Chapters cover everything from training and hiring staff, preparation for service, and front-door hospitality to money handling, styles of modern table service, and the relationship between the front and back of the house. Foreword by restaurateur Danny Meyer, whose restaurants are legendary for their world-class service Respected industry-wide as a contemporary reference guide and refresher for foodservice professionals

Características

Peso 0.60 Kg
Produto sob encomenda Sim
Marca John Wiley & Sons
I.S.B.N. 9781118116876
Referência 024422119
Altura 24.61 cm
Largura 18.21 cm
Profundidade 1.88 cm
Idioma Inglês
Acabamento Brochura
Cód. Barras 9781118116876
Número da edição 3
Ano da edição 2014
Autor; The Culinary Institute of America (CIA)